Centrul Medical Bioinvest Oradea




Conceptul "Bioinvest - medical center" este unul extrem de simplu: Pentru a le putea oferi clientilor nostri actul medical asa cum trebuie el sa fie, avem medici specialisti care folosesc aparatura de ultima generatie si care ofera, inainte de toate, respect si consideratie!

Ce inseamna, de fapt, actul medical? Efectuarea investigatiilor sigure de laborator, interpretarea corecta a rezultatelor, stabilirea diagnosticului si identificarea unei solutii terapeutice optime.

Sistemul informatizat care guverneaza activitatea Bioinvest asigura bunul mers al lucrurilor incepand de la receptie, continuand cu prelevarea, etichetarea si monitorizarea probelor, pana la generarea fiselor de client in server si gestionarea rezultatelor.

Odata cu introducerea in sistemul informatizat a datelor fiecarui client, calculatorul preia toate sarcinile de organizare, etichetare si monitorizare. Factorul uman are insa locul sau acolo unde este indispensabil. De exemplu, la recoltarea probelor. Una din preocuparile permanente ale specialistilor care se ocupa cu recoltarea probelor este asigurarea confortului pe toata durata procedurilor si prelevarea acestora in cele mai sigure conditii eliminand complet orice risc prin folosirea ustensilelor de unica folosinta. Odata finalizata recoltarea, probele biologice intra, la randul lor, in atentia calculatorului, fiind din start atribuite fisei corespunzatoare de client creata deja in server. Dupa etichetare, probele isi incep drumul atent monitorizat catre laboratorul de analize medicale. Traseul urmat de probele biologice de la recoltare pana la analizare este unul foarte strict reglementat, niciodata nu vor iesi pe aceeasi cale pe care au intrat.

Serviciile de laborator Bioinvest includ peste o suta de tipuri de analize de hematologie, coagulare, biochimie, serologie, imunologie, hormoni, markeri tumorali, microbiologie, parazitologie si multe alte teste.

E extrem de importanta siguranta analizelor. Dotarile laboratorului Bioinvest elimina interventia umana acolo unde ea nu este necesara si asigura o plaja extrem de larga de analize medicale rapide si sigure.

Centrul medical Bioinvest a reusit sa atraga medici specialisti din toate disciplinele, oferindu-le instrumentele indispensabile pentru a performa. Programele interne de informare si perfectionare continua a asigurat staff-ul medical Bioinvest ca vor fi mereu aproape de varful disciplinei medicale moderne. Mai mult, filozofia corporativa implementata la toate nivelurile organizatiei garanteaza tuturor celor ce trec pragul centrului medical ca vor fi tratati asa cum se cuvine: cu respect, consideratie si profesionalism.

Am descoperit ca tratamentul in sine e doar o parte din ceea ce pot si trebuie sa ofere serviciile medicale. Atitudinea, mediul si atmosfera din cabinet pot face minuni.

Micile detalii care insotesc actul medical in sine sunt tratate la Bioinvest ca elemente vitale ale misiunii organizatiei. Personalul Bioinvest se asigura constant ca zambetul care te intampina la receptie, consultatiile amanuntite si curatenia desavarsita vor fi constante ce te vor insoti pe tot parcursul experientei tale la Bioinvest.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu